LightReader

Chapter 82 - V3 CHAPTER q&a - AUthor here

As the first volume is finished I have written this here to clear the doubts

1. Why didn't he realize he was in marvel if studying medicine as Dr. Erskine was famous?

Ans- Brother every name of medicine, chemical and medical procedure and other things iNcludes name of the scientists incolved in medical books, It's just one Erskine someone in there I am more likely to focus on ice cream than an Erskine in a medical book.

2. Name of our MC?

Ans- Official name Ryan Angelo on the passport and Family name Rudra given by grandmother and if you are wondering also his future superhero name.

3. MC's superpowers?

Ans- Currently able to absorb, store and use electricity enough to keep a fan runnuing the whole day. Later....No spoilers sorry

4. Why Rudra?

Ans- Deity of storms and all that mentioned in the chapter I will shape his charachter around those qualities.

5. How his powers confirms to Rudra?

Ans- Well NO Spoilers sorry. But don't worry the dots are being placed and for those who can connect them good luck to you.

6. Will MC become superpowerful?

Ans- Yes

7. Will he suddenly go omnipotent?

Ans- No. His powers will be there in a way you can understand how he got them,Maybe.

8. Background of charchters does not match with the officail comics?

Ans- I personally consulted ONE ABOVE ALL and THE PRESENCE in my dreams and the allowed me some modifications.

Well that was all I could think of for now.

Namaste to all my readers and Peace to the world.

More Chapters